Velioğlu İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerini;ilgi ve istekleri doğrultusunda yetiştiren ve yönlendiren, yenilik ve değişimlere ayak uydurabilen, kendine güvenen ve geçmişine bakarak geleceğine yön veren, ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarabilecek yurttaşlar yetiştirmek.

Misyon: Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda faaliyet gösteren, sürekli değişim ve yeniliklere uygun olarak kendini geliştirebilen, tüm paydaşlarını memnun edebilen, tercih edilen ve örnek alınan, çevresindeki kişi ve kurumlara örnek olan bir kurum olmak.

Isınma: Kaloriferli
Sportif Etkinlikler: Okulumuzun İzcilik ünitesi bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: eTwinning Bana Ne Öğretebilirsin? Haftanın Çocuğu

WEB - https://veliogluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Velioğlu Mahallesi Namaz Tepe Caddesi No49 Çaycuma/ZONGULDAK

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Okulmuz Merkez Velioğlu Mahallesi Namaztepe Caddesi No:49 adresinde bulunmaktadır.

Adres - Velioğlu Mahallesi Namaz Tepe Caddesi No49 Çaycuma/ZONGULDAK

Ulaşım İlçe ve ile süreki mutad vasıta bulunmamaktadır.İlçe ya da ile gitmek isteyenler Perşembe Çaycuma arası yoldan ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık :45 Km İlçe Merkezine Uzaklık :5