MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK, YÜZ YÜZE EĞİTİMİ DEĞERLENDİRDİ

Düzce'de "Yapımı Tamamlanan Eğitim Tesislerinin Açılış Töreni"ne katılan Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, açılışın ardından salgın sürecinde yüz yüze eğitim ile ilgili basın açıklamasında bulundu. Yüz yüze eğitime ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bakan Selçuk, "Okullarımıza devam noktasında ilkokullarda yüzde 80'lerin üzerinde, ortaokullarda yüzde 76, liselerde de yüzde 70 civarında bir katılım var." dedi. Yüz yüze eğitime yüksek katılımla devam etmek istediklerine vurgu yapan Selçuk, "Her gün, her an değişimleri izleyerek ortak kararlar almaya çaba gösteriyoruz. İstiyoruz ki önümüzdeki süreçte yüz yüze eğitime çok daha katılımlı, çok daha yüksek bir şekilde devam edelim. Bu koşullar bir an önce düzelsin. Önceliğimiz tabii ki yüz yüze eğitim."  açıklamasında bulundu.

03.04.2021 158

Kaynak: MEB