GÜCÜMÜZ YETTİĞİNCE HER ÖĞRENCİMİZE DEVLETİMİZİN İMKÂNLARINI SEFERBER ETTİK

GÜCÜMÜZ YETTİĞİNCE HER ÖĞRENCİMİZE DEVLETİMİZİN İMKÂNLARINI SEFERBER ETTİK

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 16. Uluslararası Bakalorya (IB) Günü Eğitim Liderleri Çevrim İçi Konferansı'na katıldı. Konuşmasında küresel salgın döneminde eğitimi değerlendiren Bakan Selçuk, "Millî Eğitim Bakanlığı olarak küresel salgın sürecinde uzaktan eğitimi dünyanın genelini göz önünde bulundurduğumuzda oldukça başarılı biçimde yürüttüğümüzü söyleyebilirim. Elimizin erdiğince, gücümüzün yettiğince; her noktaya, her öğrencimize devletimizin imkânlarını seferber ettik." diye konuştu.

19.04.2021 184

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Türkiye Özel Okullar Derneği Uluslararası Bakalorya (IB) Komisyonu üyelerinin desteğiyle ve TED Ankara Kolejinin ev sahipliğinde düzenlenen "IB Yolculuğunda Değişimi Benimsemek" 16. IB Günü Eğitim Liderleri Çevrim İçi Konferansı'na katıldı.

 

Selçuk; çocukları, gençleri hayata hazırlamanın önemli kanallarından biri olan IB Türkiye okullarının çalışmalarını çok uzun yıllardır yakından takip ettiğini, çocukların uluslararası standartlarda eğitim almalarını ve birtakım üst düzey becerileri geliştirmelerini son derece kritik bulduğunu söyledi.

 

Küresel salgının hayatın her alanında ciddi değişimlere neden olduğu günlerde yapılan bu toplantının zor günlerin geçeceği ve salgının olumlu verileriyle yola devam edileceğine dair umut verdiğini ifade eden Selçuk, "Millî Eğitim Bakanlığı olarak küresel salgın sürecinde uzaktan eğitimi dünyanın genelini göz önünde bulundurduğumuzda oldukça başarılı biçimde yürüttüğümüzü söyleyebilirim. Elimizin erdiğince, gücümüzün yettiğince; her noktaya, her öğrencimize devletimizin imkânlarını seferber ettik." diye konuştu.

 

Kaynak: http://www.meb.gov.tr/gucumuzyettiginceherogrencimizedevletimizinimknlariniseferberettik/haber/23040/tr

Kaynak: Meb