23 NİSAN RESİM YARIŞMASI

23 NİSAN RESİM YARIŞMASI

Siber Saldırılarla Mücadele Daire Başkanlığı(SİBERAY) tarafından ''Dijital Oyun Bağımlılığı, Ekran Bağımlılığı, Siber / Dijital Dünyada Çocuk'' konularını içeren resim yarışması düzenlenecektir. Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimize duyurulur.

18.04.2021 188

  1. Yarışma Adı: 23 Nisan Resim Yarışması
  2. Yarışmanın Konusu:  Dijital oyun bağımlılığı, ekran bağımlılığı, siber / dijital dünyada çocuk konularını içeren resim yapmak.
  3. Yarışmanın Türü: Konulu resim yarışması.
  4. Hedef Kitle: İlkokul öğrencileri.
  5. Katılım Zaman Aralığı: 13 - 21 Nisan 2021.
  6. Katılım Koşulları: 6 - 10 yaş arasında çocuk olmak.
  7. Konu ve Amaç: Dijital oyun bağımlılığı, ekran bağımlılığı, siber / dijital dünyada çocuk konularını sosyal medyaya daha geniş kitleye yaymaktır.
  8. Yarışma Katılım Bilgisi: Yarışmaya katılacak olan kişinin ebeveyni, Instagram üzerinden #Siberayla23Nisan etiketi ile çocuğunun yaptığı resmin fotoğrafını paylaşmalıdır. Diğer sosyal medya hesaplarında da #Siberayla23Nisan etiketi ile fotoğraf paylaşılabilir ama değerlendirme Instagram üzerinden olacaktır. Oylama jüri tarafından gerçekleşecektir ve yarışmacı jürinin kararına hiçbir şekilde itiraz edemeyecektir.
  9. Yarışma Koşulları:
  • Resimler, yarışmanın amacı ve konusuyla doğrudan ilgili olmalıdır.
  • Eserler, yarışmaya katılanların özgün eserleri olmalı, alıntı veya kopya olmamalıdır.
  • Yarışmaya katılan kişilerin veli ya da vasisinin onayı esastır, katılım yapılacak paylaşımlar veli ya da vasiye ait sosyal medya hesaplarından yapılmalıdır.
  • Yarışmaya katılacak olan kişi en fazla 1 resim paylaşabilir.
  • Yarışmaya katılan resim bedelsiz ve süresiz olarak Siberay'a ait olacak, sosyal medya ve internet sitelerinde paylaşımı gerçekleşecektir.
  • Yarışmaya gönderilen resimde, üzerinde yarışmacının kimliğini belirten ad, imza vb. işaretler bulunmamalıdır. Aksi durumda resim yarışma dışı sayılacaktır.
  • Yarışmaya katılan herkes bu şartnamedeki bütün şartları kabul etmiş sayılır.